Κοκαΐνη, ηρωίνη και έκσταση έδειξε η νεκροψία στην «πριγκίπισσα Λέια» - Gr Xpress

Top News

Κοκαΐνη, ηρωίνη και έκσταση έδειξε η νεκροψία στην «πριγκίπισσα Λέια»

Κοκαΐνη, ηρωίνη και έκσταση έδειξε η νεκροψία στην «πριγκίπισσα Λέια»
Ίχνη από τρεις τουλάχιστον ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν σε δείγματα αίματος της Carrie Fisher, τα οποία είχαν ληφθεί όταν η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης τον περασμένο Δεκέμβριο

Η ιατροδικαστική έκθεση που ανακοίνωσε αργά χθες η αμερικανική αστυνομία έδειξε στη σορό της ηθοποιού, η οποία έπασχε από διπολική διαταραχή, την παρουσία κοκαΐνης, μεθαδόνης, αλκοόλ και οπιούχων.



Οι αναλύσεις έδειξαν «έκθεση στην ηρωίνη της οποίας οι δόσεις και οι ώρες της χρήσης δεν κατέστη δυνατόν να προσδιοριστούν. Συνεπώς ο ρόλος των ουσιών στον θάνατο δεν διαπιστώνεται με βεβαιότητα», διευκρινίζουν οι ιατροδικαστές της κομητείας του Λος Άντζελες.
Επίσης έδειξαν ότι η χρήση κοκαΐνης είχε γίνει πιθανόν κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που είχαν προηγηθεί του αεροπορικού ταξιδιού.

Οι γιατροί δίνουν ως αιτία θανάτου την υπνική άπνοια, μια αναπνευστική διαταραχή, και άλλους απροσδιόριστους παράγοντες, μεταξύ τους μια καρδιακή πάθηση της ηθοποιού και «πολλαπλή χρήση ναρκωτικών».

Οι αναλύσεις αποκαλύπτουν επίσης «έκθεση» του οργανισμού στην έκσταση. Οι ιατροδικαστές δεν ήταν σε θέση να καθορίσουν πόσο επηρέασαν «οι πολλαπλές ουσίες που εντοπίστηκαν στο αίμα και στους ιστούς της Fisher την αιτία του θανάτου της».



«Η μητέρα μου έδινε μάχη με τον εθισμό στα ναρκωτικά και με την ψυχική νόσο σε όλη τη ζωή της. Τελικά πέθανε από αυτά», δήλωσε η κόρη της, Billie Lourd, σε ανακοίνωση στο περιοδικό People.

O αδελφός της ηθοποιού, ο Tod Fisher, δήλωσε ότι η μάχη της αδελφής του με τα ναρκωτικά και τη διπολική διαταραχή «αργά αλλά σταθερά υπονόμευσαν την υγεία της».

Η Fisher, που είχε μιλήσει δημόσια για τη μάχη που έδινε με τη διπολική διαταραχή και την εξάρτηση από ναρκωτικά και αλκοόλ σε όλη τη ζωή της, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1956 στο Λος Άντζελες και έγινε διάσημη από τον ρόλο της ως Πριγκίπισσα Λέια στον «Πόλεμο των 'Αστρων» το 1977.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad