Ο Freddie Mercury είχε χάσει το πόδι του πριν πεθάνει - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Ο Freddie Mercury είχε χάσει το πόδι του πριν πεθάνει

 Ο Freddie Mercury είχε χάσει το πόδι του πριν πεθάνει

Ο τραγουδιστής των Queen, Freddie Mercury είχε σχεδόν χάσει το ένα του πόδι εξαιτίας των επιπλοκών του AIDS πολύ πριν πεθάνει, αποκάλυψε ένα μέλος της μπάντας.

Ο κιθαρίστας Μπράιαν Μέι είπε ότι ο Mercury, που πέθανε το 1991 σε ηλικία 45 χρόνων, δεν ήθελε να δείξει σε κανέναν πόσο πολύ πονάει. «Το πρόβλημα ήταν στην πραγματικότητα το πόδι του», είπε ο Μέι σε συνέντευξή του στο περιοδικό Sunday Times και πρόσθεσε: «Κάποτε το έδειξε σε ένα δείπνο και τότε είπε: "Ω, Μπράιαν, λυπάμαι που σε αναστάτωσα δείχνοντάς το". Και του είπα: "δεν αναστατώθηκα Φρέντι, εκτός από το ότι συνειδητοποιώ ότι πρέπει να αντέξεις τόσο φοβερό πόνο"».

Ο 69χρονος Μέι εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι ο Freddie Mercury δεν μπόρεσε να ζήσει περισσότερο ώστε να επωφεληθεί από το «μαγικό κοκτέιλ» των αντιρετροϊκών φαρμάκων που κυκλοφόρησαν λίγους μήνες αργότερα και σταμάτησαν το AIDS να είναι η θανατική καταδίκη των πασχόντων.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Post Top Ad