Η βόλτα της Μελάνια Τραμπ στις Βρυξέλλες με τις υπόλοιπες «πρώτες κυρίες» - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Η βόλτα της Μελάνια Τραμπ στις Βρυξέλλες με τις υπόλοιπες «πρώτες κυρίες»

Η βόλτα της Μελάνια Τραμπ στις Βρυξέλλες με τις υπόλοιπες «πρώτες κυρίες»

Το Βέλγιο θα επωφεληθεί από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσει μερικούς από τους θησαυρούς του στις «πρώτες κυρίες», ανάμεσα τους η Μελάνια Τραμπ και η Μπριζίτ Μακρόν, με επίσκεψη στο Μουσείο Μαγκρίτ, στα Βασιλικά Θερμοκήπια και σε πολυτελές κατάστημα με τσάντες Delvaux.

Την ώρα που οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των 28 χωρών μελών του ΝΑΤΟ θα συνεδριάζουν στο νέο αρχηγείο του ΝΑΤΟ, στα προάστια των Βρυξελλών, οι σύζυγοί τους θα επισκεφτούν το Μουσείο Μαγκρίτ, του διασημότερου των βέλγων σουρεαλιστών ζωγράφων, στην καρδιά της πρωτεύουσας.
Στην περιήγησή τους αυτή, ξεναγοί τους θα είναι η Αμελί Ντερμποντρένγκιεν, η σύντροφος του πρωθυπουργού του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, η 'Ινγκριντ Σούλερουντ, η σύζυγος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, και ο διευθυντής των Βασιλικών Μουσείων Καλών Τεχνών του Βελγίου Μισέλ Ντραγκέ, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα.

Η ημέρα θα συνεχιστεί με βόλτα σε ένα κατάστημα της φίρμας Delvaux που θεωρείται ο παλαιότερος οίκος δερματίνων ειδών πολυτελείας παγκοσμίως, ιδρυθείς το 1829 στις Βρυξέλλες.

Μετά οι πρώτες κυρίες θα κατευθυνθούν στο Βασιλικό Κάστρο του Λάκεν στις βόρειες Βρυξέλλες, όπου θα γίνουν δεκτές από τη βασίλισσα Ματθίλδη, τη σύζυγο του βασιλιά Φίλιππου.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Post Top Ad