ΑΥΤΗ είναι η σειρά για την οποία παραιτείται ο Τζέιμς Μποντ! - Gr Xpress

Top News

ΑΥΤΗ είναι η σειρά για την οποία παραιτείται ο Τζέιμς Μποντ!

Για τα «μάτια» μιας νέας τηλεοπτικής σειράς φέρεται να αφήνει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ, μετά από περίπου δέκα χρόνια!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», ο 47χρονος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στηναμερικανική σειρά «Purity», βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Τζόναθαν Φράνζεν.
Στο «Purity», η ηρωίδα λέγεται Πιπ (όπως ο ήρωας του Ντίκενς στις «Μεγάλες Προσδοκίες») και είναι στο επίκεντρο ενός πολυεπίπεδου μυστηρίου, που απλώνεται από τις ΗΠΑ και τη Βολιβία έως την ανατολική Γερμανία πριν από την πτώση του Τείχους, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κρεγκ θα ενσαρκώσει έναν Γερμανό, τον Αντρέας Γουλφ, που θα βοηθήσει την Πιπ να εντοπίσει τον πατέρα της.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο για τη φημολογούμενη συμμετοχή του ηθοποιού στη σειρά. Πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ίδιος δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να εγκαταλείψει το ρόλο του θρυλικού μυστικού πράκτορα, στον οποίο τον είδαμε πρώτη φορά το  2006, στο «Casion Royale» και πιο πρόσφατα στο «Spectre».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad