Δώρος Παναγίδης: «Δεν επιστρέφουμε στο Power of Love! Μας άφησαν απλήρωτους!» - Gr Xpress

Top News

Δώρος Παναγίδης: «Δεν επιστρέφουμε στο Power of Love! Μας άφησαν απλήρωτους!»

Δώρος Παναγίδης: «Δεν επιστρέφουμε στο Power of Love! Μας άφησαν απλήρωτους!»
Η Μαρία Μπακοδήμου σε ένα από τα επεισόδια του «Power of Love» ανακοίνωσε πως ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου δεν είναι στο σπίτι και εξήγησε πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι για εκείνους από εδώ και πέρα.
Σήμερα, ο Δώρος Παναγίδης θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αποφάσισε με ένα live από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram να αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με την αποχώρηση του ίδιου και της Αθηνάς από το παιχνίδι. 

Μέσα από το βίντεο ο Δώρος Παναγίδης εμφανίζεται χαλαρός στην βεράντα του σπιτιού του στην Κύπρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει», συνεχίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα παίρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά», ενώ λίγο αργότερα ανέφερε ενοχλημένος για την παραγωγή πως: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».
Όσο για το που βρίσκεται η Αθηνά, ο Δώρος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως την περιμένει να φθάσει σήμερα το απόγευμα (10/5) στην Κύπρο, προκείμενου να μιλήσουν και μαζί σε επόμενο live που θα κάνουν στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad