Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ χειρουργήθηκε -Μόνος και σε απόγνωση στο νοσοκομείο - Gr Xpress

Top News

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ χειρουργήθηκε -Μόνος και σε απόγνωση στο νοσοκομείο

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ χειρουργήθηκε -Μόνος και σε απόγνωση στο νοσοκομείο
Είναι πλέον οριστικό, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα πάει στον πριγκιπικό γάμο το Σάββατο. 
Ο Τόμας Μαρκλ υπεβλήθη χθες σε χειρουργική επέμβαση, έκανε μπαλονάκι και έβαλε τρία στεντ. Πριν οκτώ ημέρες είχε υποστεί έμφραγμα, ενώ προχθές ξαναπήγε στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους και κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί. 
Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ όπως ο ίδιος είπε, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες ακόμη και έτσι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο γάμο της κόρης του. 
Μιλώντας στο ΤΜΖ, χθες, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ είπε πως «είμαι καλά, θα μείνω στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες ακόμη. Δεν με αφήνουν να βγω». 
Τα δυο άλλα του παιδιά υποστηρίζουν ότι ο Τόμας Μαρκλ είναι συντετριμμένος που δεν θα παραβρεθεί στο βασιλικό γάμο. Η κόρη του Σαμάνθα Μαρκλ, μάλιστα, είπε πως ο πατέρας της είναι μόνος και αναστατωμένος στο νοσοκομείο. 
Η μετέρα της Μέγκαν Μαρκλ Ντόριαν Ράγκλαντ, έφθασε χθες το απόγευμα στο Λονδίνο και διέμεινε στο παλάτι του Κένσιγκτον. Μέσα στις επόμενες ώρες και πριν φύγουν αύριο απόγευμα για το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνουν τη βραδιά πριν το γάμο κοντά στο κάστρο των Ουίνδσορ, η Ντόριαν Ράγκλαντα θα γνωρίσει την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. 
Πιθανότατα η Ράγκλαντ θα είναι αυτή που θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία, εφόσο θα λείπει ο πατέρας της, αν και όλο το Twitter ζητάει από τον πρίγκιπα Κάρολο να συνοδεύσει τη νύφη. 
Βασιλικές πηγές που επικαλείται η Daily Mail ανέφεραν ότι η σαπουνόπερα των Μαρκλ δεν έχει προκαλέσει αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια. 
«Ας πούμε ότι είναι απλά μια οικογένεια συνηθισμένη στα δράματα και όλοι στο τέλος αισθάνονται άσχημα για την Μέγκαν καθώς όλα συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν το γάμο της. Στο κάτω κάτω ο πατέρας της έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν μπορεί να τον ελέγξει κάνει. Δεν θα μπορούσαν όλοι να είναι περισσότεροι υποστηρικτικοί προς την Μέγκαν Μαρκλ. Ολα κυλούν όπως είχαν προγραμματιστεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad