Θύμα απάτης η Μπριζίτ Μακρόν – Χρησιμοποίησαν το πρόσωπό της σε αντιρυτιδική κρέμα - Gr Xpress

Top News

Θύμα απάτης η Μπριζίτ Μακρόν – Χρησιμοποίησαν το πρόσωπό της σε αντιρυτιδική κρέμα

Επιτήδειοι κατάφεραν να ξεγελάσουν αρκετούς Γάλλους πως η 65χρονη Πρώτη Κυρία Μπριζίτ Μακρόν είναι το πρόσωπο μιας αντιρυτιδικής κρέμας και αφεντικό μιας εταιρείας καλλυντικών.
Η ιστοσελίδα της μάρκας «Beauty and Truth» χρησιμοποίησε το πρόσωπο της Μπριζίτ Μακρόν για να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν μια αντιρυτιδική κρέμα.
Η αλήθεια είναι πως η 65χρονη σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, ουδεμία σχέση έχει με την κρέμα. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε των ορδές των Γάλλων να την αγοράσουν πεπεισμένοι πως αν την χρησιμοποιεί η Μπριζίτ, τότε θα είναι καλή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien» η ηλεκτρονική απάτη ξεκίνησε με άρθρα για την κρέμα σε ψεύτικες ιστοσελίδες ειδήσεων. Τα άρθρα ανέφεραν την ιστορία της «επιτυχίας της εταιρείας καλλυντικών της Πρώτης Κυρίας» και πως χρησιμοποίησε μια «αντιρυτιδική κρέμα που θα άλλαζε τη βιομηχανία φροντίδας του δέρματος».
Υπήρχαν επίσης διαφημίσεις που έδειχναν την αντιρυτιδική κρέμα της εταιρείας.
Ένα θύμα της απάτης δήλωσε: «Το άρθρο ανέφερε πως η Μακρόν συνδεόταν με την εταιρεία και πως η Μισέλ Ομπάμα και η Κάρλα Μπρούνι ήταν καλοί πελάτες τους. Νόμιζα ότι ήταν μια σοβαρή εταιρεία».
Το θύμα υπέγραψε για κάτι που νόμιζε ότι θα ήταν ένα δοκιμαστικό αξίας 4 ευρώ, αλλά σύντομα ανακάλυψε πως είχε υπογράψει μια συνδρομή που θα της κόστιζε 88 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad