Μπουράκ Χακί-Χαρά Παππά: Ρομαντικό ταξίδι στη Γερμανία μετά την επανασύνδεση! - Gr Xpress

Top News

Μπουράκ Χακί-Χαρά Παππά: Ρομαντικό ταξίδι στη Γερμανία μετά την επανασύνδεση!

Μπουράκ Χακί-Χαρά Παππά: Ρομαντικό ταξίδι στη Γερμανία μετά την επανασύνδεση!

Μπορεί η σχέση του Μπουράκ Χακί και της αγαπηµένης του Χαρά Παππά να δοκιµάστηκε πριν από λίγους µήνες λόγω της σοβαρής κρίσης που υπέστη, όµως οι δυο τους δείχνουν και πάλι πολύ ερωτευµένοι.

Αυτό φάνηκε στο ροµαντικό διήµερο που πέρασαν πρόσφατα στο πανέµορφο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.



 «Είχαν την ανάγκη να αφιερώσουν πολύτιµο χρόνο ο ένας στον άλλον», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του γοητευτικού πρωταγωνιστή και προσθέτει: «Η εξόρµησή τους στο Ντίσελντορφ ήταν ένα ευχάριστο και απαραίτητο διάλειµµα από την απαιτητική καθηµερινότητά τους. Απόλαυσαν ο ένας τον άλλον, αναζωπυρώνοντας ακόµη περισσότερο τον έρωτά τους».

 Ο Μπουράκ, τον οποίο γνωρίσαµε µέσα από την αισθηµατική τηλεοπτική σειρά «Κισµέτ», και η σύντροφός του περιηγήθηκαν στα καταπράσινα πάρκα του Ντίσελντορφ, έκαναν τον περίπατό τους στον ξακουστό ποταµό Ντίσελ, ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και την παλιά πόλη, η οποία φηµίζεται για τη νυχτερινή της ζωή, µε την πανέµορφη Χαρά να ανεβάζει στιγµιότυπα στον προσωπικό της λογαριασµό στα social media.



Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 2017 στην Ελλάδα και ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός, που κατάφερε να ξεπεράσει τα ταµπού και τις αποστάσεις. Για χάρη του αγαπηµένου της, η Χαρά το τελευταίο διάστηµα έχει µετακοµίσει στη γειτονική χώρα, ενώ οι σχέσεις της µε τον µονάκριβο γιο του ηθοποιού, Ρουζκάρ, που σήµερα είναι δέκα ετών και τον έχει αποκτήσει µε την πρώην σύζυγό του, Σεµά Σιµσέκ, είναι κάτι παραπάνω από άψογες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad