Αυτά τα outfits είναι Νο1 για τις πασχαλινές σας διακοπές - Gr Xpress

Top News

Αυτά τα outfits είναι Νο1 για τις πασχαλινές σας διακοπές


Αυτά τα outfits σας προτείνω για τις πασχαλινές σας διακοπές

Το Πάσχα έφτασε και όλο και κάπου θα ταξιδέψουμε αυτές τις άγιες ημέρες. Είτε λοιπόν μείνεις στην πόλη είτε ταξιδέψεις στο χωριό για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, εγώ έχω να σου προτείνω outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείς!

Για να μην στέκεσαι μπροστά στην γκαρνταρόμπα σου και να μην ξέρεις τι να φορέσεις. Αυστηρό, girly, chic ή λιγο πιο σέξι στιλ. Οι επιλογές είναι εξής. Είτε να κινηθείς σε πιο safe χρώματα και συνδυασμούς, όπως το all time classic μαύρο ή ακόμη καλύτερα το «παιχνίδι» του black & white, ή να επενδύσεις σε ένα φανταχτερό, λίγο ανοιξιάτικο κομμάτι με επικρατέστερα το κόκκινο χρώμα ή το ροζ παστέλ.

Πάρε μία ιδέα από τις παρακάτω προτάσεις και κλέψε την παράσταση τη Μεγάλη Εβδομάδα...

Αρχικά σου προτείνω ένα κόκκινο κοστούμι. Το total red ταιριάζει και κολακεύει τόσο τις ξανθιές όσο και τις μελαχρινές. Μπορείς να το φορέσεις είτε την Ανάσταση στην εκκλησία είτε σε κάποια μεσημεριανή σου έξοδο συνδυασμένο όμως με sneakers κατά προτίμηση λευκά ή μαύρα loafers! 





Το ροζ παστέλ είναι το χρώμα της άνοιξης και ειδικά αυτή τη σεζόν θα φορεθεί όσο ποτέ. Αν δεν θέλεις να φορέσεις ένα κόκκινο κοστούμι τότε σου προτείνω το ροζ! Πιο «ήσυχο» χρώμα, girly και...ανοιξιάτικο!



Φυσικά θα μπορούσες να ποντάρεις και σε ένα μοβ item είτε πανωφόρι, είτε κοστούμι, ακόμη και φούστα! Το έχουμε γράψει αρκετές φορές το μοβ επέστρεψε δυναμικά στη μόδα και ταιριάζει σε όλες!







Μία all time classic επιλογή που δεν χάνει ποτέ είναι το total white από το πρωί μέχρι το βράδυ! 



\

Και επειδή το Πάσχα φέτος έπεσε νωρίς, θα μπορούσες να φορέσεις το καρό σου σακάκι είτε με τζιν, είτε με μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι γόβες ή αθλητικά για μία πρωινή βόλτα. 







Επίσης προτείνω ένα σακάκι με ρίγες ή μπλουζάκι μαρινιέρα συνδυασμένο με λευκό τζιν ή ροζ παντελόνι. Μία ωραία πρόταση για την Κυριακή του Πάσχα! 





Και επειδή αγαπώ τα τουίντ jackets. Η άνοιξη είναι η εποχή τους. Φοριούνται όλες τις ώρες, είναι στιλάτα και δεν έχουν ηλικία!









Αγγελική Στόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad