Μόνο η JLo θα μπορούσε να φορέσει αυτό το φόρεμα για τα γενέθλια της - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Μόνο η JLo θα μπορούσε να φορέσει αυτό το φόρεμα για τα γενέθλια της

                   

Η Jennifer Lopez κλείνει σήμερα τα 48 και συνεχίζει να είναι ίσως και η πιο σέξι γυναίκα του Hollywood. Τι και αν βρίσκεται δύο βηματισμούς πριν τα πενήντα, εκείνη εξακολουθεί να έχει ένα σούπερ καλλίγραμμο κορμί (bonus tip οι γλουτοί της) και η επιδερμίδα της να μοιάζει με εικοσιπεντάχρονης. Keep walking Jen!
Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλιά της εκείνη και ο Alex Rodriguez βγήκαν έξω και το hashtag couplegoals είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να γράψουμε κάτω από τις φωτογραφίες τους. Η Jennifer Lopez με ένα σούπερ σέξι και αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με βελούδινες λεπτομέρειες. Βασικά το φόρεμα ήταν διάφανο και το βελούδο κάλυπτε τα βασικά σημεία του κορμιού της. Σέξι και όποιος αντέξει.
Η τούρτα της ήταν λευκή με χρυσές και ασημί λεπτομέρειες ενώ δεν έλειπαν και τα άνθη από το concept. Ο Alex πρώτη φορά γιόρταζε το κορίτσι του και φρόντισε τα πάντα να είναι στην εντέλεια! Και τα κατάφερε.
Alex μπράβο ξανά και ξανά!

Post Top Ad