Άνδρος: Ο πιο εντυπωσιακός γάμος του καλοκαιριού στο νησί των εφοπλιστών - Gr Xpress

Top News

Άνδρος: Ο πιο εντυπωσιακός γάμος του καλοκαιριού στο νησί των εφοπλιστών

Με 700 εκλεκτούς καλεσµένους τελέστηκε ο πιο εντυπωσιακός γάμος του καλοκαιριού στο νησί των εφοπλιστών.
Επί ηµέρες οι κάτοικοι στη Χώρα της Άνδρου ζούσαν σε ρυθµούς εορταστικούς καθώς παρακολουθούσαν τις προετοιµασίες για το λαµπερό event του καλοκαιριού, τον γάµο της ιδιαίτερα αγαπητής στο νησί Χρυσάνθης Στεφάνου, κόρης του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Στεφάνου της Golden Star Ferries, µε τον αγαπηµένο της Αλέξανδρο Μάνο.
Στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας τα συνεργεία δούλευαν νυχθηµερόν προκειµένου να στηθεί µια µεγάλη εξέδρα στο ίδιο επίπεδο µε τον ναό και σκάλα που να ενώνει τον ασφαλτόδροµο µε αυτήν, καθώς επίσης και άλλη µια στο πατρικό σπίτι της νύφης όπου δόθηκε η γαµήλια δεξίωση. 
Ο Ανδριώτης εφοπλιστής ήθελε να είναι όλα άψογα την ηµέρα που θα συνόδευε την αγαπηµένη του µοναχοκόρη στην εκκλησία. Οι δυο τους έφτασαν λίγο µετά τις 7 το απόγευµα µε µια λευκή ανοιχτή Μερσεντές, ιδιαίτερα συγκινηµένοι και χαρούµενοι. Η Χρυσάνθη, ντυµένη µε ένα στενό κεντηµένο νυφικό και µακρύ πέπλο, έπιανε σφιχτά το χέρι του πατέρα και του αδελφού της σε µια προσπάθεια να τιθασεύσει την ευχάριστη αµηχανία που ένιωθε λόγω της ηµέρας. Μουσικοί µε παραδοσιακά βιολιά έπαιζαν το «Σήµερα γάµος γίνεται» συνοδεύοντας µουσικά τη νύφη µέχρι να φτάσει στην είσοδο της Αγίας Τριάδας όπου την περίµενε ο εκλεκτός της καρδιάς της, οδοντίατρος Αλέξανδρος Μάνος. Στο µυστήριο, το οποίο τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, παραβρέθηκε όλη η αφρόκρεµα του εφοπλιστικού και επιχειρηµατικού κόσµου, φίλοι του ζευγαριού αλλά και πολλοί Ανδριώτες, αφού ο κ. Στεφάνου διατηρεί προσωπικές σχέσεις µε τους συµπατριώτες του. 
Καλεσµένοι του ζεύγους ήταν και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του πατέρα της νύφης, µε τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζηµάρκος. 
Οι εκατοντάδες καλεσµένοι πάνω στην εξέδρα και το εναέριο µονοπάτι που στήθηκε ειδικά για την περίσταση δίπλα στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας
Τριήµερο πάρτυ µε άφθονο σούσι και ποτό
Αµέσως µετά το µυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Στεφάνου. Σε αυτό είχε στηθεί µια εξέδρα ύψους 11 µέτρων για να χωρέσει τους 700 προσκεκληµένους, µε τη διακόσµηση και τη µοναδική θέα προς τη Χώρα και το γαλάζιο του Αιγαίου να σε ταξιδεύουν σε ροµαντικές εποχές. Μόλις έφτασαν στον η νύφη και ο γαµπρός δεκάδες βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό. Την ίδια ώρα, στη σκηνή που είχε στηθεί ειδικά για την περίσταση, επαγγελµατίες χορευτές επιδόθηκαν σε latin φιγούρες, µε τους νιόπαντρους να ακολουθούν τον ρυθµό. 
Ακολούθησαν παραδοσιακά τραγούδια µε βιολιά και λαούτα αλλά και live εµφάνιση του γνωστού από τη συµµετοχή του σε τηλεοπτικές εκποµπές συγκρότηµα «48 ώρες». 
Νεότεροι και µεγαλύτεροι έσυραν τον χορό µαζί µε το ζευγάρι, το οποίο έδειχνε να απολαµβάνει ιδιαίτερα το γαµήλιο πάρτυ του. Το µενού ήταν πλούσιο, φροντίζοντας να µείνουν όλοι ευχαριστηµένοι, µε ένα µπουφέ γεµάτο από ποικιλία σούσι, ολόφρεσκα ψάρια, µέχρι και gourmet πιάτα για κρεατοφάγους, καθώς και πολύχρωµες σαλάτες και πιάτα της τοπικής νησιώτικης κουζίνας. Το γλέντι κράτησε µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για το µεσηµέρι της Κυριακής στην κοσµοπολίτικη παραλία της Χώρας, στα Πίσω Γυάλια, σε ένα after party που διοργάνωσαν οι νιόπαντροι για να ευχαριστήσουν όλους όσοι βρέθηκαν κοντά τους στην πιο ευτυχισµένη στιγµή της ζωής τους. Ωστόσο, πριν από τον γάµο είχε προηγηθεί άλλο ένα πάρτυ στον Ναυτικό Οµιλο της Ανδρου για να καλωσορίσουν τους καλεσµένους τους. 
Στο σπίτι της οικογένειας Στεφάνου όπου πραγµατοποιήθηκε η δεξίωση στήθηκε άλλη µια εξέδρα ύψους 11 µέτρων 
Διάδοχος µε όραµα
Η Χρυσάνθη Στεφάνου εργάζεται στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας, την Golden Star Ferries, η οποία ως γνωστόν δραστηριοποιείται στην ελληνική ακτοπλοΐα. 
Πρόσφατα η εταιρεία προχώρησε στη δροµολόγηση του νέου Superferry, ενώ προχώρησε ένα ακόµη βήµα παραπέρα µε την προσθήκη στον στόλο της ενός αξιόπιστου ταχυπλόου, του Speedrunner 4, που θα καλύψει τα δροµολόγια στις Κυκλάδες. Ο εφοπλιστής Γιώργος Στεφάνου έχει ιδιαίτερη αδυναµία στα δυο παιδιά του, Χρυσάνθη και Πέτρο, µε αποτέλεσµα να είναι ιδιαίτερα χαρούµενος και ικανοποιηµένος που τους έχει δίπλα του στην εταιρεία που µε τόσο κόπο έφτιαξαν εκείνος και ο αδελφός του Δηµήτρης. Οι δυο τους επέλεξαν να επενδύσουν από το 2011 στην ακτοπλοΐα παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες δεκαετίες δραστηριοποιούνται µε φορτηγά πλοία εκτός Ελλάδας και η κατάσταση στη χώρα έτσι όπως έχει διαµορφωθεί δεν χαρακτηρίζεται και η καλύτερη για τον κλάδο των επιβατηγών.
Ο σύζυγος της Χρυσάνθης, Αλέξανδρος Μάνος, είναι οδοντίατρος και πρωταθλητής καταδύσεων µε συµµετοχές σε παγκόσµιους και ευρωπαϊκούς αγώνες. 
Το νιόπαντρο ζευγάρι φωτογραφήθηκε µε θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου
Η Χρυσάνθη Στεφάνου έφτασε στο ξωκλήσι µε ένα λευκό πολυτελές αυτοκίνητο µαζί µε τον πατέρα της Γιώργο
O γνωστός εφοπλιστής Γιώργου Στεφάνουτης Golden Star Ferries µε την κόρη του Χρυσάνθη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad