Παντελής Παντελίδης: Νέες εξελίξεις για το τροχαίο δυστήχημα - Gr Xpress

Top News

Παντελής Παντελίδης: Νέες εξελίξεις για το τροχαίο δυστήχημα

Παντελής Παντελίδης: Νέες εξελίξεις για το τροχαίο δυστήχημα
Ένα χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο και οι εξελίξει συνεχίζονται σχετικά με το τροχαίο.
Η έρευνα του δυστυχήματος της 18η Φεβρουαρίου 2016, βρίσκεται στα χέρια της πταισματοδίκης Αθηνών, ώστε να ερευνηθεί ποιος τελικά ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, που ανετράπη στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, ο εισαγγελέας πρόκειται να ορίσει νέο ιατροδικαστή, καθώς τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι αντικρουόμενα. Από την μία πλευρά η έκθεση πραγματογνωμοσύνης της Πυροσβεστικής οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι ο τραγουδιστής ήταν πίσω από το τιμόνι και από την άλλη, η οικογένεια του Παντελή συνεχίζει να το αμφισβητεί.
Ο νέο ιατροδικαστής που θα οριστεί ο οποίος θα πρέπει να εξετάσει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στον φάκελο αλλά και το εάν τα τραύματα των επιβατών είναι συμβατά με την θέση που είχαν.
Η γνωμάτευση του ιατροδικαστή είναι καθοριστική για την εξέλιξη της δικογραφίας, αφού όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι αυτή μπορεί να οδηγήσει την υπόθεση στο αρχείο ή σε περαιτέρω δικαστική έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad