Πώς να προστατεύσεις τα βαμμένα μαλλιά το καλοκαίρι - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Πώς να προστατεύσεις τα βαμμένα μαλλιά το καλοκαίρι

Πώς να προστατεύσεις τα βαμμένα μαλλιά το καλοκαίρι

Έχεις επενδύσει χρόνο και χρήμα για να είναι υγιή, λαμπερά μαλλιά γεμάτα ζωντάνια. Τώρα στις διακοπές θα αφήσεις τα μαλλιά σου στο έλεος του ήλιου και της θάλασσας ή θα τους προσφέρεις τη καλύτερη προστασία; Πάρε, λοιπόν, μέτρα προστασίας για τα βαμμένα μαλλιά και το καλοκαίρι!

Φυσικά και γνωρίζεις ότι ο Νο 1 εχθρός του λαμπερού χρώματος που μόλις απέκτησες δεν είναι άλλος από τον ήλιο. Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής: Οι ακτίνες προκαλούν φθορές στις φυσικές χρωστικές ουσίες που έχουν τα μαλλιά για αυτό και κάθε Σεπτέμβριο το χρώμα τους καταλήγει να είναι μία με δύο αποχρώσεις πιο ανοικτό.

Αν, λοιπόν, οι ακτίνες προκαλούν αυτή τη φθορά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών, φαντάσου τι μπορούν να κάνουν στα μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές εργασίες και είναι πιο ευάλωτα και εύθραυστα. Στην περίπτωση που βάφεις τα μαλλιά σου σε ξανθές αποχρώσεις, χρειάζεσαι ένα conditioner με μοβ χρωστικές ουσίες, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να εξουδετερώνουν την κιτρινίλα και τη θαμπάδα και να χαρίζουν ταυτόχρονα βαθιά θρέψη.

Ανεξαρτήτως χρώματος, προσπάθησε να χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση ένα έλαιο, το οποίο χάρη στην εξειδικευμένη φόρμουλα του φροντίζει εντατικά, προστατεύει και προσφέρει λάμψη και απαλότητα.

Post Top Ad