Με κοτσιδάκια αλά Λάουρα επέστρεψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Αθήνα - Δείτε φωτογραφίες - Gr Xpress

Top News

Με κοτσιδάκια αλά Λάουρα επέστρεψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Αθήνα - Δείτε φωτογραφίες

Με κοτσιδάκια αλά Λάουρα επέστρεψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Αθήνα - Δείτε φωτογραφίες


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το απόγευμα της Κυριακής επέστρεψε στην Αθήνα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor και ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε. 

Η αθλητικογράφος, εμφανώς μαυρισμένη κι έχοντας κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια - όπως και η Λάουρα Νάργες όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο- εμφανίστηκε χαμογελαστή και συγκινημένη μπροστά στις κάμερες. Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να την υποδεχτούν βρέθηκαν η οικογένειά της καθώς και λίγοι φίλοι της. 



Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην αγκαλιά του πατέρα της 



Στην αγκαλιά της μητέρας της


Με τις φίλες της


Η Ευρυδίκη δεν έκανε δηλώσεις, καθώς κάτι τέτοιο φέρεται να έχει απαγορευτεί αυστηρά από τον Τούρκο παραγωγό του Survivor εν όψει του μεγάλου τελικού, την προσεχή Τετάρτη.





Θυμίζουμε πως η παίκτρια των Διασήμων, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, είχε δηλώσει πως η συμμετοχή της στο Survivor είναι μια εμπειρία, που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ολόκληρους μήνες. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους, που θα κρατήσω στη ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad