Τέλος το solarium - Αυτή είναι η νέα και επικίνδυνη τάση για γρήγορο μαύρισμα - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Τέλος το solarium - Αυτή είναι η νέα και επικίνδυνη τάση για γρήγορο μαύρισμα

Αποτέλεσμα εικόνας για coca cola


Το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο και μαυρισμένο δέρμα αλλά στη Βρετανία το έχουν παρακάνει καθώς χειμώνα-καλοκαίρι επιλέγουν να φαίνονται μαυρισμένοι και διαρκώς αναζητούν νέες μεθόδους μαυρίσματος.
Οι μέθοδοι για να μαυρίσει κανείς είναι πολλοί με τις πιο διαδεδομένες αυτές του τεχνητού μαυρίσματος (solarium) ή των πολύωρων ηλιοθεραπειών.
Η τελευταία τάση μαυρίσματος, όμως έχει κάτι διαφορετικό!
Η ίδια θέλει τους ενδιαφερόμενους να λούζουν όλο τους το σώμα με Coca-Cola προκειμένου να αποκτήσουν ένα πιο μαυρισμένο σώμα.
Έχει αποδειχθεί ότι το διάσημο αναψυκτικό είναι ικανό για... πολλαπλές χρήσεις.
Έχει χρησιμοποιηθεί από συνοδευτικό αναψυκτικό σε διάφορα αλκοολούχα ποτά μέχρι αποτελεσματικό καθαριστικό για σκουριασμένες επιφάνειες.
Το τελευταίο βέβαια μας κάνει και αναρωτιόμαστε πόσο υγιεινό είναι και κατά πόσο κάνει καλό να το βάζουμε στο σώμα μας;
Η τάση που θέλει... τους εθισμένους στο μαύρισμα να λούζουν όλο τους το σώμα με Coca-Cola προκειμένου να πετύχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών δερματολόγων παγκοσμίως.
Η καραμελένια βαφή που περιέχει η Coca-Cola, έχει ως αποτέλεσμα να δίνει στο δέρμα μία χάλκινη απόχρωση.
Η τρέλα αυτή που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς.
Ο Joshua Zeichner, υπεύθυνος καλλυντικών και κλινικών ερευνών στη δερματολογία στο νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη, δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Ενώ μερικοί πιστεύουν ότι η Coca-Cola μπορεί να επιταχύνει το μαύρισμα, στην πραγματικότητα η ίδια, μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και συνιστώ να μείνετε μακριά από τη χρήση της» και συμπληρώνει «η εφαρμογή της στο δέρμα μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή σκίαση, αλλά επειδή οι σόδες είναι όξινες, μπορεί να απομακρύνουν νεκρά κύτταρα, ενισχύοντας έτσι την ικανότητα του φωτός UV να διεισδύσει στο δέρμα» και καταλήγει «τελικά, αυτό μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο εγκαύματος από τον ήλιο».

Post Top Ad