Έξαλλοι οι Dolce & Gabbana με τη Miley Cyrus! – Δείτε τι συνέβη - Gr Xpress

Top News

Έξαλλοι οι Dolce & Gabbana με τη Miley Cyrus! – Δείτε τι συνέβη

Έξαλλοι οι Dolce & Gabbana με τη Miley Cyrus! – Δείτε τι συνέβη

Το Σαββατοκύριακο οι D&G παρουσίασαν τη νέα ανδρική SS18 συλλογή τους ώπου και επέλεξαν για μοντέλα και πολλά διάσημα αγόρια του Instagram. Ένας από αυτούς ήταν και ο μικρός αδελφός της Miley Cyrus, Braison.

Η pop σταρ έσπευσε να σχολιάσει τα ευχάριστα νέα και να προωθήσει τη συμμετοχή του αδελφού της μέσω του Instagram της, αλλά δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τους σχεδιαστές. Δεν έγινε απόλυτα σαφής ο λόγος στον οποίον αναφερόταν η τραγουδίστρια, αλλά τα τελευταία χρόνια οι Ιταλοί σχεδιαστές έχουν εμπλακεί σε πολλά σκάνδαλα. Θα μπορούσε να είναι η δημόσια υποστήριξη των D&G για την Melania Trump, ή η δημιουργία των sneakers με το logo «Ι’m thin and gorgeous», ή ακόμα και η αρνητική στάση του ζεύγους προς τον γάμο ομοφυλοφίλων και την εξωσωματική γονιμοποίηση.



«Συγχαρητήρια @braisonccyrus» έγραψε η Miley προσθέτοντας αρκετά κολακευτικά σχόλια για το πόσο ταλαντούχος και χαρισματικός είναι ο αδελφός της, αλλά για το φινάλε κρατούσε ένα υστερόγραφό το οποίο εκνεύρισε τους σχεδιαστές. «D&G, διαφωνώ ΠΟΛΥ με την πολιτική σας… αλλά υποστηρίζω την προσπάθεια της εταιρείας σας να τιμά νέους καλλιτέχνες και να τους δίνει το βήμα για να λάμψουν και να τους δουν όλοι».



Ο Stefano Gabbana ανέλαβε να απαντήσει για λογαριασμό του οίκου και σχολίασε στη φωτογραφία «Για το ηλίθιο σχόλιό σου δεν θα ξαναδουλέψουμε μαζί του». Όμως, είχε και συνέχεια καθώς ο σχεδιαστής απάντησε και μέσα από το δικό του Instagram. «Είμαστε Ιταλοί και δεν μας νοιάζει η πολιτική και κυρίως η αμερικανική! Κάνουμε φορέματα και αν θες να κάνεις πολιτική με ένα ποστ τότε απλά έχεις άγνοια. Δεν χρειαζόμαστε τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σου, έτσι την επόμενη φορά παρακαλούμε να μας αγνοήσεις!».

Τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά για τον Stefano Gabbana και του επιτέθηκαν για το ύφος της απάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad