Τι ώρες πρέπει να τρώτε αν θέλετε να χάσετε κιλά - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Τι ώρες πρέπει να τρώτε αν θέλετε να χάσετε κιλά

Τι ώρες πρέπει να τρώτε αν θέλετε να χάσετε κιλά
Όσοι θέλουν να χάσουν βάρος εκτός από το να εντάξουν τη γυμναστική στη ζωή τους, πρέπει ακόμη να προσέχουν και τι τρώνε.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα σημασία δεν έχει μόνο η διατροφή του καθενός, αλλά και τι ώρα καταναλώνει κανείς τα γεύματά του!
Οι ερευνητές, μάλιστα, τονίζουν ότι η ιδανική ώρα για το πρωινό είναι λίγο μετά τις 7 το πρωί, και ειδικότερα στις 7:11!
Η πιο κατάλληλη ώρα για το μεσημεριανό γεύμα είναι ανάμεσα στις 12:30 με 1 το μεσημέρι, με τους ερευνητές να αναφέρουν ότι η ιδανική ώρα είναι στις 12:38, για όσους θέλουν να είναι ακριβείς.
Το δείπνο δεν πρέπει να καταναλώνεται αργότερα από τις 7 το απόγευμα, καθώς αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τη δίαιτα. Η καλύτερη ώρα για να απολαύσει κανείς το βραδινό του είναι ανάμεσα στις 6 και 6:30, με την ιδανική ώρα να είναι στις 6:14 μ.μ..
Σύμφωνα με την έρευνα που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, όσοι θέλουν να αδυνατίσουν δεν θα πρέπει να τρώνε αργά το βράδυ, καθώς οι άνθρωποι είναι συνήθως λιγότερο δραστήριοι εκείνες τις ώρες, με αποτέλεσμα να μην καίνε πολλές θερμίδες, αυξάνοντας τις πιθανότητες να αποθηκεύσουν περισσότερο λίπος στον οργανισμό τους.
Οι ερευνητές τονίζουν, ακόμη, ότι είναι σημαντικό να μην παραλείπει κανείς κανένα γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς επίσης να ακολουθεί σε γενικές γραμμές τον εξής κανόνα: «Να τρως πρωινό σα βασιλιάς, μεσημεριανό σα πρίγκιπας και βραδινό σα φτωχός».

Post Top Ad