Απίστευτο: Ποια star είναι αναγκασμένη να συνεργάζεται με τον βιαστή της; - Gr Xpress

Top News

Απίστευτο: Ποια star είναι αναγκασμένη να συνεργάζεται με τον βιαστή της;


Μήνυση είχε καταθέσει πριν λίγο διάστημα πασίγνωστη τραγουδίστρια εναντίον του παραγωγού της, μιας και υποστήριζε πως εκείνος την κακοποιούσε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ενώ ζητούσε από τις δικαστικές αρχές να λυθεί το συμβόλαιό της με την εταιρία, προκειμένου να μην είναι αναγκασμένη να συνεργάζεται με τον ίδιο.

Ο λόγος για την αμερικανίδα σταρ Kesha που καταγγέλλει τον 42χρονο Dr. Luke για σεξουαλική, σωματική, λεκτική και συναισθηματική κακοποίηση για πάνω από 10 χρόνια.


Συγκεκριμένα, στη μηνυτήρια αναφορά υποστήριζε, μεταξύ άλλων: «Με πότιζε με αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες για να μη μπορώ να αμυνθώ».

Από την πλευρά του, ο παραγωγός, ο οποίος υπέγραψε στην Kesha το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο το 2005, όταν εκείνη ήταν 18 χρονών, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, επισημαίνοντας πως όλα είναι ψέματα και η νεαρή τραγουδίστρια αποσκοπεί στο να σπιλώσει το όνομά του.

Μάλιστα, έστειλε και από μέρος του αγωγή, παραδεχόμενος ότι πριν από λίγο καιρό είχε πέσει θύμα εκβιασμού, σημειώνοντας ότι στενοί συνεργάτες από το περιβάλλον της τραγουδίστριας τον είχαν απειλήσει ότι αν δεν… «απελευθερωθεί» από το συμβόλαιό της, θα δώσουν καταθέσουν ψέματα για εκείνον.

Τελικά, ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε πως δεν είναι σωστό να λυθεί το συμβόλαιο της star, η οποία είναι αναγκασμένη να συνεργάζεται με τον βιαστή της και η οποία λαμβάνει την υποστήριξη των διάσημων φίλων της.




Με τον παραγωγό της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad