Η Kylie Minogue παντρεύεται τον κατά 20 χρόνια μικρότερο αγαπημένο της - Gr Xpress

Top News

Η Kylie Minogue παντρεύεται τον κατά 20 χρόνια μικρότερο αγαπημένο της

Ραφτείτε: Η Kylie Minogue παντρεύεται τον κατά 20 χρόνια μικρότερο αγαπημένο της



Πέντε μήνες φαίνεται να ήταν αρκετοί για την Kylie Minogue προκειμένου να πει το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο της. Ο Joshua Sasse και η 47χρονη σταρ έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και αρραβωνιάστηκαν. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους βιάστηκαν  πάρα πολύ από την αρχή της σχέσης τους. Η Minogue μπορεί να περνά τον σύντροφό της κατά 20 χρόνια αυτή η σχέση όμως αποδεικνύει πως τελικά ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.
Μάλιστα με σχετική ανακοίνωση σε βρετανική εφημερίδα το ζευγάρι μας ενημέρωσε για το ευτυχές γεγονός προετοιμάζοντας μας για τον γάμο που έρχεται σύντομα. Η 47χρονη σταρ ετοιμάζεται και πάλι να ντυθεί νύφη αλλάζοντας σελίδα στη ζωή της.
Σε πρόσφατη εμφάνιση της η Kylie «έλαμπε» από την χαρά της, ενώ το υψηλής αξίας μονόπετρο στο χέρι της δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.
MINON

Ο 27χρονος ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της την περίοδο των Χριστουγέννων. Τώρα οι δυο τους ετοιμάζουν τα πάντα έτσι ώστε η μέρα της γαμήλιας τελετής να τους μείνει αξέχαστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad